Elèctrica Dharma Lledoners

La Companyia Elèctrica Dharma va actuar ahir dins del centre penitenciari dels Lledoners en solidaritat amb els presos polítics que hi ha tancats. ‘Hem anat a tocar al CP Lledoners amb el cor encongit, i hem sortit amb els ànims renovats de tanta dignitat, compromís i energia positiva’, van escriure al seu compte de Twitter.

Alguns dels presos polítics han agraït públicament que l’Elèctrica Dharma fes un concert als Lledoners. ‘Resistir és vèncer i estimar voldrà dir sempre compartir’, ha escrit el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. El conseller d’Interior, Quim Forn, ha agraït ‘el magnífic concert d’ahir i per transmetre’ns tanta força i energia’.

Ja van actuar al Mas d’Enric
El 27 de desembre l’Elèctrica Dharma va tocar a la presó de Mas d’Enric, on hi ha empresonada la presidenta del parlament Carme Forcadell. Llavors el grup va fer un piulet amb una fotografia de l’interior de la presó.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb