ACN Barcelona.-L’eix comercial Creu Coberta de Barcelona ha iniciat una nova campanya que preveu conscienciar sobre el respecte als horaris de descans dels veïns de cara als mesos d’estiu. ‘Silenci’ és el títol del cartell de la campanya on un dit que clou uns llavis explica un signe universal i demana respecte per als ciutadans de la capital catalana, en horari nocturn. Els cartells i adhesius que s’editaran tenen com a objectiu conscienciar els ciutadans, especialment el turistes, en la necessitat de preservar el silenci de nit als carrers de la ciutat.

Preocupats pel turisme i el seu increment, l’eix Creu Coberta argumenta que cal que el turista sigui conscient de respectar horaris de descans dels veïns de la ciutat, molts dels quals no són de vacances mentre ells gaudeixen de la ciutat. Per això el subtítol de l’adhesiu, que sobretot es podrà trobar a les terrasses, cafeteries i altres espais de concurrència, explica en anglès que és necessari el silenci “per a que tots els ciutadans facin una ciutat millor l’endemà”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb