ACN Barcelona.-L’eix comercial Creu Coberta de Barcelona ha iniciat una nova campanya que preveu conscienciar sobre el respecte als horaris de descans dels veïns de cara als mesos d’estiu. ‘Silenci’ és el títol del cartell de la campanya on un dit que clou uns llavis explica un signe universal i demana respecte per als ciutadans de la capital catalana, en horari nocturn. Els cartells i adhesius que s’editaran tenen com a objectiu conscienciar els ciutadans, especialment el turistes, en la necessitat de preservar el silenci de nit als carrers de la ciutat.

Preocupats pel turisme i el seu increment, l’eix Creu Coberta argumenta que cal que el turista sigui conscient de respectar horaris de descans dels veïns de la ciutat, molts dels quals no són de vacances mentre ells gaudeixen de la ciutat. Per això el subtítol de l’adhesiu, que sobretot es podrà trobar a les terrasses, cafeteries i altres espais de concurrència, explica en anglès que és necessari el silenci “per a que tots els ciutadans facin una ciutat millor l’endemà”.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb