ACN València.-L’AVE Castelló-Madrid començarà el servei comercial el dimarts 23 de gener, segons han informat en una nota conjunta el Ministeri de Foment, Renfe i Adif. La venda de bitllets comença aquest dimecres. Renfe preveu llançar una campanya promocional que permetrà viatjar entre ambdues ciutats des de 25 euros per trajecte. Entre Cuenca i Castelló, hi haurà bitllets des de 20 euros. El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha qualificat de “nova fita en el desenvolupament del corredor mediterrani” la posada en marxa de l’AVE pel que afecta al tram València-Castelló. També ha destacat la “nova aposta” del govern espanyol per aquesta infraestructura.

De la Serna també ha destacat la reducció del temps de viatge, que generarà beneficis “importants” per als usuaris i per al “desenvolupament econòmic i turístic de la regió”.El nou servei entra en funcionament un cop acabat el termini de circulació en proves necessari perquè l’Agència de Seguretat Ferroviària emeti la certificació corresponent i després de la formació específica dels maquinistes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]