ACN Barcelona.-L’Assemblea Nacional Catalana exporta la festa de Sant Jordi a Europa i Amèrica a través de les seves assemblees internacionals que munten les seves pròpies activitats en col·laboració amb altres entitats catalanes a l’estranger. Voluntaris de l’ANC de Munic (Alemanya) repartiran roses al públic a Neuhauser Strasse, també ballaran sardanes, llegiran poesia, faran obres de teatre i també altres activitats per als més petits, a més d’informar sobre la situació política que viu Catalunya. A Luxemburg, l’Orfeó de l’Empordà oferirà un concert, a Suïssa els catalans a Lausana tindran paradetes on es repartiran roses i llibrets sobre l’historia i la cultura de Catalunya.

A Londres, l’entitat organitzarà en col·laboració amb les altres entitats catalanes un dia ple d’activitats diverses a l’emblemàtic Borough Market. També organitzaran una actuació castellera i un taller de dracs, actuarà la coral catalana de Londres i s’entregaran els premis dels Jocs Florals. L’escriptora Teresa Solana hi serà present per signar els seus llibres.A Boston (Estats Units), l’ANC participarà a un pica-pica al Cambridge Innovation Centre on també es podran intercanviar llibres i a Quito (Equador) es farà una gran paella per animar el partit entre el Barça i el Madrid amb un intercanvi de llibres i el protagonisme d’escriptors catalans i equatorians.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]