L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Terrassa, organitzarà un dejuni col·lectiu en suport als presos polítics, a partir de dilluns vinent, 10 de desembre, i fins al dia 21 del mateix mes, coincidint amb les protestes previstes contra la reunió del consell de ministres espanyol a Barcelona. L’entitat habilitarà una sala a la seu egarenca per a acollir els participants, amb llits i espais perquè puguin descansar.

El temps del dejuni el decidiran les persones que el facin, tenint en compte que el mínim serà de 48 hores i el màxim d’una setmana. A banda, l’ANC ha fet una crida perquè també s’hi apuntin voluntaris que vulguin assistir i donar suport als dejunats. De moment, hi ha cinc participants.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb