ACN Masquefa.-Tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Masquefa s’han aliat per exigir el tancament de l’abocador de Can Mata. El consistori, que engega aquest divendres una campanya de signatures per exigir al govern de la Generalitat que prengui cartes en l’assumpte, s’ha plantat per dir “prou”. Per boca de l’alcalde, Xavier Boquete, demanen a l’executiu que vetlli pels interessos de la població i no pels beneficis econòmics de la concessionària, Cespa. A més, denuncien que des que van presentar queixes al projecte d’ampliació, no estan cobrant la partida econòmica que rebien per sufragar les molèsties i se’ls ha apujat el preu per fer ús de les instal·lacions.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb