Ajuntament de Barcelona

La Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat avui una iniciativa d’ERC que insta el govern municipal a trencar qualsevol relació que tingui amb la Secretaria d’Estat d’España Global i a emprendre les accions legals pertinents per denunciar la utilització de l’escut de la ciutat sense el previ consentiment de l’Ajuntament.

España Global, amb la qual el govern espanyol prepara la campanya contra el relat independentista durant el judici, va utilitzar el l’escut de la ciutat i el logo del Futbol Club Barcelona sense permís, ja que figuraven a l’apartat de ‘Qui som’, a la pàgina web de l’entitat.

A més dels republicans, han votat a favor de la proposta el Grup Demòcrata i la CUP. Hi han votat en contra Cs, PSC i PP, i BComú s’hi ha abstingut.

España Global deixa de fer servir il·lícitament el nom del Barça i l’Ajuntament de Barcelona

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb