ACN Barcelona.-Les regidores de Mobilitat i de Feminismes i LGTBI, Mercedes Vidal i Laura Pérez, han presentat avui la nova campanya de l’Ajuntament de Barcelona i de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) contra la violència masclista al transport públic. Aquesta iniciativa es podrà veure a partir d’aquest divendres en vídeos i falques al metro i als autobusos amb l’eslògan “Volem viatjar tranquil·les. A TMB no hi ha lloc per al masclisme”. Pérez ha apuntat que l’objectiu és “començar a denunciar les agressions” per indicar que les dones “tenen dret a viatjar tranquil·les i no tenen perquè suportar aquests comportaments”. “Tenim aquestes actituds normalitzades i per vergonya no ens hi revoltem”, ha afegit. “Fins ara ningú animava les dones a que no callessin, cal començar pel principi destapant tot el que hi ha”, ha assegurat Vidal, que també és la presidenta de TMB.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb