ACN Barcelona.-L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) convoca la desena edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal dirigida a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans. L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, o premsa digital de proximitat, amb l’ús d’Internet com a prioritat temàtica. La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora.

El termini per a presentar els projectes finalitza el 29 de març del 2019 a la una del migdia. La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, el dia 27 d’abril del 2019 a La Jonquera (Alt Empordà) i, la presentació pública del treball guardonat totalment enllestit es farà a la 13a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, a celebrar no abans del mes d’abril de l’any 2020.El guardó compta amb el patrocini ‘Caixabank’, el suport de la Generalitat i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats. Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull – Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I, Abat Oliba i Girona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb