Featured Video Play Icon

El Parlament de Catalunya va validar ahir el decret llei del govern de mesures urgents en matèria de contractació pública, amb els vots de JxSí, PSC i CSQP. Els diputats del PP, Ciutadans i la CUP hi van votar en contra. El decret estableix la divisió obligatòria dels contractes en lots per facilitar la contractació a les petites i mitjanes empreses i a les entitats del tercer sector, i limita a cinc anys els contractes de gestió de serveis i de concessió d’obra pública, a més d’aplicar dues directives europees que no han estat transposades per l’estat espanyol. Després de validar el decret, el ple va aprovar per unanimitat de tramitar-ho ara a través d’un projecte de llei, tal com van demanar els partits de l’oposició.

Germà Bel va ser el diputat de Junts pel Sí responsable de defensar el decret. Va fer una exposició amb cartolines amb una clara voluntat didàctica que ha estat molt celebrada a les xarxes socials.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]