ACN Madrid.-El consell d’administració d’Abertis, presidit per Salvador Alemany, ha emès el seu informe preceptiu sobre l’oferta d’adquisició d’accions llançada conjuntament per la italiana Atlantia i l’alemanya Hochtief, filial de l’espanyola ACS. Tots els membres del consell, sense excepció, han valorat ”la contraprestació de l’oferta de manera positiva”, segons indiquen en l’informe publicat com fet rellevant per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El pronunciament favorable s’ha fet ”per unanimitat dels assistents, sense que cap membre” del consell ”hagi formulat pronunciament individual discrepant amb l’adoptat” pel consell. En relació amb el preu de l’oferta, 18,36 euros per acció, el consell destaca que suposa ”una prima per acció del 33% sobre la mitjana de preu de l’acció d’Abertis en els sis mesos anteriors al 13 d’abril del 2017, data anterior a l’anunci de l’interès d’Atlantia per Abertis.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb