ACN Cerdanyola del Vallès.-La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha registrat molt poca activitat en la jornada de vaga general que se celebra aquest dimecres, 8 de novembre, arreu de Catalunya. Els responsables del centre universitari atribueixen la baixa afluència d’estudiants a “les dificultats per accedir al Campus de Bellaterra” que s’han registrat al llarg de tot el matí. Un grup d’alumnes ha tallat l’AP-7 i la B-30 durant més de cinc hores i la xarxa de FGC i de la Renfe han registrat talls a diversos punts del territori i retards. Malgrat tot, a primera hora del matí s’han pogut impartir algunes classes.

A la Facultat de Biociències i Facultat de Ciències s’han impartit quatre classes i la majoria de pràctiques de Laboratori s’han realitzat. Les que no s’han pogut fer s’han reprogramat. A Ciències de la Comunicació, Dret i Economia i Empresa, s’han fet cinc classes. A Filosofia i Lletres, Traducció i Interpretació i l’Escola d’Enginyeria, dues classes. A Veterinaria una classe i a Psicologia una classe i un curs de formació. Pel que fa a Medicina, hi ha hagut activitat normal a les unitats docents hospitalàries, mentre que al campus només s’han impartit dues classes. No hi ha hagut cap classe a Ciències de l’Educació, Ciències Polítiques i Sociologia.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]