ACN Barcelona.-La superfície contractada per instal·lar-hi espais de ‘coworking’ a Barcelona durant els primers sis mesos de l’any ja ha superat la de tot el 2018, segons la consultora immobiliària Forcadell. Així, entre el abril i el juny la superfície contractada en el mercat d’oficines de la capital catalana es va elevar fins als 56.080 metres quadrats davant els 46.700 metres quadrats de l’any passat. A més, els operadors d’oficines flexibles van contractar en el darrer trimestre 28.400 metres quadrats, xifra que suposa el 23% de la totalitat del mercat d’oficines en la capital catalana durant aquest període. Segons Forcadell, l’auge es deu al fet que els operadors del sector saben que ara és un bon moment per fer-se amb les millors ubicacions tot i que no les puguin ocupar plenament i a què han sorgit nous operadors, alguns d’ells estrangers.

És el cas de Loom, que fins ara estava a Madrid i ha contractat 2.000 metres quadrats a Barcelona; l’operador italià Talent Garden (3.900 i 3.600 metres quadrats), del francès Wojo (8.000 metres quadrats), de Firstworkplaces (5.500 metres quadrats) i de l’aliança entre CustomSuits i El Corte Inglés.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb