Les coses grans, la sèrie per internet escrita, dirigida, produïda i interpretada per Roger Coma, estrena a partir d’avui deu nous capítols de deu minuts cadascun. Després d’un primer lliurament el 2013 en què va acumular més de 330.000 visualitzacions a YouTube i emès també pel Canal 33, ara cada dimecres se’n publicarà a la xarxa un de nou.

Segons l’actor i director Roger Coma, el nou lliurament de deu capítols pivota al voltant de la paternitat: ‘La irrupció d’agents infantils a la tranquil·litat i placidesa de la vida és una bomba de pànic’, afirma, ‘en el dia a dia dels mateixos personatges amb les mateixes dolències.’ Es tracta de ’nous gags per a explicar la mateixa vida’ dels protagonistes de la sèrie.

A ‘Les Coses Grans’, Pep Ambrós, Margalida Grimalt, Mar Ulldemolins, David Verdaguer i el mateix Roger Coma són una parella, dos productors audiovisuals i una terapeuta gens convencional que interpreten ‘coses petites de la vida i històries molt quotidianes, filtrades per una òptica irònica, neuròtica i absurda’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb