Després que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, posés el 155 damunt la taula, el govern de la Generalitat ha de preparar-hi una resposta. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un reportatge sobre la Fira de Sant Ermengol, on s’hi apleguen els millors formatges del Pirineu.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Tina Vallès i una entrevista al mestre i escriptor Jaume Cela. També la informació de la sèrie d’entrevistes que el diari britànic The Guardian ha fet per conèixer el conflicte independentista català des de la vessant d’identitat.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]