L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha celebrat un recital literari al Centre Penitenciari Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires per a reivindicar la llibertat d’expressió. L’acte ha comptat amb la participació de poetes i escriptors com Eduard Carmona, Jordi Martín Lloret, Bel Olid, Marta Pérez Sierra, Sebastià Portell, Jordi Roig Pi, Marta Rovira, Ricard Ruiz Garzón o Ester Xargay. Ha consistit en una lectura de fragments de prosa i poemes propis i d’altres autors que incidien en la llibertat d’expressió i en la defensa dels drets individuals i col·lectius. El recital, que s’ha fet al teatre del centre penitenciari, també ha servit per a fer entrega d’un petit lot de llibres a la biblioteca.

Ha estat organitzat per l’AELC, amb la col·laboració del Centre Penitenciari Brians 2, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb