ACN Vilanova i la Geltrú.-La presidenta de la República Carnavalesca de Vilanova ha aconseguit escapar-se de la crema i ha tancat una setmana de bogeria i sàtira al municipi. Centenars de veïns amb cares llargues i vestits foscos han acudit a l’enterrament de la Concubina que ha presidit la República Carnavalesca de la ciutat, després que divendres passat quedés interromput el concurs que havia de servir per escollir el tradicional Rei Carnestoltes. D’aquesta manera, l’esperit revolucionari i feminista que ha impregnat Vilanova els últims dies semblava que s’apagava mica en mica i, de fet, al llarg de la tarda diversos veïns s’han anat acomiadant de la presidenta visitant la Casa Mortuòria, recuperada enguany com a punt de vetlla. La sorpresa ha vingut al final, un cop la cerimònia s’havia traslladat a la plaça de la Vila on s’havia de cremar la presidenta per donar el Carnaval per acabat de forma oficial. L’Audiència Nacional satírica, que ja va intervenir el dia de l’Arrivo, el divendres passat, per boicotejar l’acte, ha intentat cremar la presidenta abans, fins i tot, que es pogués llegir el testament. Però la presidenta no estava disposada a deixar-se cremar i ha acabat fugint a Sitges en un gir de la història que ha trencat de ple la tradició.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb