Anem x feina ha fet responsable el govern espanyol de la suspensió del Mobile World Congress (MWC) 2020. ‘Estar dins Espanya perjudica la nostra economia perquè el govern espanyol no ens defensa’, ha denunciat la patronal d’empresaris independentistes. ‘Les pèrdues per la cancel·lació del MWC són astronòmiques i el govern d’Espanya ha demostrat la seva feblesa, per això cal que compensi el greuge que suposarà per a l’economia de Catalunya’, ha valorat el portaveu d’Anem x feina, David Fernández. De fet, des de la patronal es considera que si Catalunya fos un estat i tingués un govern fort i influent com el d’Holanda, ‘el Mobile no s’hagués suspès’.

Però per què a Barcelona, sí, i a Amsterdam, no? | Article de Jordi Goula sobre la cancel·lació del MWC

‘És sorprenent que algunes de les mateixes empreses que han decidit no assistir al MWC de Barcelona hagin confirmat la seva presència a Amsterdam en un congrés de les mateixes característiques’, ha mostrat la seva estupefacció Anem x feina, que finalment ha insistit en la necessitat que l’executiu de Pedro Sánchez respongui per l’anul·lació del Mobile. ‘És el responsable d’aquesta cancel·lació i cal que es compensin els greuges econòmics provocats per la suspensió’, han conclòs de la patronal.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb