Milers de persones han sortit al carrer per exigir als partits polítics que es posin d’acord i comencin a implementar la República. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’ex-consellera d’Ensenyament Clara Ponsatí des de Gran Bretanya, que ha parlat amb Assumpció Maresma i Andreu Barnils.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Pau Vidal i Joan Ramon Resina i una entrevista a la consellera de Cultura, Fanny Tur. També la informació de la traducció del llibre ‘Missió Trobairitz!’ de Cinta Arasa i sobre la plataforma Per Un Bon Finançament de les Illes.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]