La mà dreta de l’ex-president de la Generalitat Francisco Camps, Belén Reyero, l’ha acusat d’haver decidit d’incloure l’empresa Valmor com a organitzadora de la prova de fórmula 1 al circuit urbà de València. Reyero és encausada i ha declarat durant tres hores davant el jutge del cas de la fórmula 1. Ha reconegut que Camps i ella mateixa arribaven a acords i que després ella s’encarregava de materialitzar-los.

És l’ex-responsable del departament d’esdeveniments de la Societat Projectes Telemàtics del País Valencià. Reyero ha afirmat que tot el projecte i les decisions que es prenien les donava Camps, tant la gestió de la prova com el fet que Valmor formés part de l’organització. A més, ha dit que la idea de Camps era que la Generalitat n’assumís el cost i evitar que Valmor tingués pèrdues.

El cas és dividit en tres peces separades. Una investiga la negociació de Camps a favor de Valmor, empresa de Jorge Martínez ‘Aspar’, en benefici propi. La segona analitza els contractes de Circuit del Motor, l’empresa pública que organitzava la cursa, i alguns proveïdors que eren adjudicataris per ordre de Valmor. La tercera estudia l’absorció de Valmor per part de Circuit del Motor.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb