La mà dreta de l’ex-president de la Generalitat Francisco Camps, Belén Reyero, l’ha acusat d’haver decidit d’incloure l’empresa Valmor com a organitzadora de la prova de fórmula 1 al circuit urbà de València. Reyero és encausada i ha declarat durant tres hores davant el jutge del cas de la fórmula 1. Ha reconegut que Camps i ella mateixa arribaven a acords i que després ella s’encarregava de materialitzar-los.

És l’ex-responsable del departament d’esdeveniments de la Societat Projectes Telemàtics del País Valencià. Reyero ha afirmat que tot el projecte i les decisions que es prenien les donava Camps, tant la gestió de la prova com el fet que Valmor formés part de l’organització. A més, ha dit que la idea de Camps era que la Generalitat n’assumís el cost i evitar que Valmor tingués pèrdues.

El cas és dividit en tres peces separades. Una investiga la negociació de Camps a favor de Valmor, empresa de Jorge Martínez ‘Aspar’, en benefici propi. La segona analitza els contractes de Circuit del Motor, l’empresa pública que organitzava la cursa, i alguns proveïdors que eren adjudicataris per ordre de Valmor. La tercera estudia l’absorció de Valmor per part de Circuit del Motor.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]