ACN L’Hospitalet de Llobregat.-La cinquena edició de la Free From/Functional Food Expo ha començat aquest dijous al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona com a punt de trobada de la indústria de l’alimentació “sense” a nivell internacional. Entre el 8 i el 9 de juny, la fira servirà perquè els productors de menjar vegà i sense gluten, lactosa, sucre, oli de palma o additius químics exposin la seva oferta i les darreres novetats del sector. El saló ha registrat un creixement del 25% en el nombre d’expositors en relació a l’edició de 2016, que es va celebrar a Amsterdam i compta amb un programa de conferències amb més de 50 experts, que abordaran les últimes tendències i innovacions del sector. La fira se celebra anualment i “és l’única a Europa dedicada completament a la indústria professional de l’alimentació saludable”, segons l’organització.

Es tracta d’un esdeveniment professional que ha portat a la capital catalana més de 3.000 compradors i productors d’una cinquantena de nacionalitats que representen empreses especialitzades en els “productes funcionals i sense”. L’exposició reuneix 250 estands, entre els quals es troben productors, minoristes, importadors, distribuïdors, professionals de la salut i nutrició, empreses d’alimentació saludable i mitjans especialitzats. Com a novetat, la fira presenta tres nous pavellons: el vegà, el sense lactosa i el dels productes més innovadors. A més, s’atorgaran el Premi a la Innovació 2017 i el Premi Newcorner 2017.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb