ACN Girona.-La nova col·lecció de joies de la Fundació Ramon Noguera ha recreat diferents símbols i racons de la ciutat de Girona, com per exemple Temps de Flors, el Call Jueu o la sardana ‘Girona m’enamora’. Aquest any es manté la col·laboració amb la joiera Mariona Quera, que ha elaborat una peça de plata en homenatge al carrer de l’Argenteria. A més, la fundació també ha inclòs en aquest projecte al Girona FC i li ha dedicat tota una línia de joies, titulada ‘Orgull gironí’ (el lema que llueix l’equip des de la temporada passada). De fet, la directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, ha assegurat que l’element estrella de tota la col·lecció serà un braçalet de boles amb els colors de l’equip de futbol i vol que “tothom el pugui lluir i al carrer es vegi el vermell i blanc”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb