Amb un sol piulet el periodista de La Directa Jesús Rodríguez ha evidenciat el fracàs de participació de la manifestació d’avui convocada per Societat Civil Catalana. Ha agafat una fotografia elevada en el moment culminant de la manifestació, quan arribava la cua i es feien els parlaments, i n’ha comptabilitzat els assistents: 5.302, lluny de les 7.000 persones que ha comptat la Guàrdia Urbana, i encara més lluny de les 200.000 que ha dit l’organització.

En un altre piulet, Jesús Rodríguez agraeix als fotoperiodistes Sònia Calvó i Marc Freixenet que li hagin aconseguit la imatge aèria, al programador Xabier Payet el programari i a Societat Civil Catalana que hagi convocat la manifestació en un carrer ‘tan ample i tan fàcil de fotografiar’.

Qui també ha fotografiat la manifestació ha estat Albert Salamé. Podeu veure ací les fotografies que mostren les dificultats per a omplir el carrer:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]