La FOLC recorda als grups del Botànic que la reciprocitat entre televisions públiques és un dret
La Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana ha lliurat als grups parlamentaris les al·legacions a l’avantprojecte de la Llei General de l’Audiovisual

Per: Redacció


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.

Fes-te subscriptor de VilaWeb
A la reunió, la Federació ha traslladat la necessitat d’impulsar la reciprocitat entre els mitjans de comunicació públics de parla catalana, i han invocat la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries signada per l’estat espanyol. Aquesta carta preveu el dret de la ciutadania europea a rebre les emissions de les ràdios i televisions públiques de tot l’àmbit territorial. A més, la FOLC ha recordat als parlamentaris que aquest és un compromís adquirit pels partits amb els valencians.
D’altra banda, la Federació ha lliurat als grups les al·legacions a l’avantprojecte de la Llei General de l’Audiovisual per a defensar la presència del català a les televisions i les plataformes de continguts.
Formen la FOLC USTEC-STES (IAC), STEPV-Intersindical Valenciana, STEI, Escola Valenciana, l’Associació Llengua Nacional, El Tempir d’Elx, Amics de la Bressola, La Bressola, Federació d’Entitats de Defensa de la Llengua a Catalunya Nord, Intersindical-CSC i Institut d’Estudis Eivissencs, entre altres entitats.
Comentaris
Els subscriptors de VilaWeb poden comentar aquesta notícia, o bé llegir els comentaris que hi han fet els altres subscriptors i debatre-la amb ells , clicant ací.
Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer clicant ací.
S'ha afegit la noticia a Favorits