La fiscalia de l’Audiència espanyola es planteja de demanar una pròrroga per a tenir més temps per presentar els escrits d’acusació contra el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la intendent Teresa Laplana, l’ex-director general dels Mossos Pere Soler i l’ex-secretari general d’Interior Cèsar Puig. Ahir l’Audiència espanyola va decretar l’obertura de judici oral pels presumptes delictes de sedició i organització criminal i va donar cinc dies a la fiscalia per a presentar l’escrit d’acusació i la petició de penes.

No obstant això, la fiscalia considera que aquest període –que acaba dilluns– és insuficient, i per això es planteja de demanar una pròrroga. Una volta la fiscalia presenti el seu escrit, serà el torn de la defensa, que tindrà el mateix període de temps que l’acusació per a presentar el seu informe.

En la interlocutòria, la sala penal de l’Audiència espanyola onfirma la interlocutòria de processament que havia estat recorreguda per les defenses. Trapero està processat per dos delictes de sedició i un d’organització criminal, Laplana per un delicte de sedició i Puig i Soler per un delicte de sedició i un altre d’organització criminal.

Vull la teva col·laboració

Tenim un compromís amb tu. Entenem el periodisme com un combat diari. I necessitem del teu suport.

Per a tu fer-te subscriptor és un esforç petit, però per a nosaltres el teu suport ho és tot.

Ajuda VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb