ACN La Bisbal d’Empordà.-La Bisbal d’Empordà tornarà a situar-se al mapa del món del circ amb la 22ena edició de la Fira del Circ al carrer, que se celebrarà del 14 al 16 de juliol. El certamen ha programat 65 espectacles de la mà d’una quarantena de companyies (la majoria catalanes) i es marca com a objectiu continuar creixent “en qualitat”. Per això, oferiran actuacions de primer ordre i mantindran activitats consolidades com l”Espai fira’ i la ‘Fira Bar’ (on es podran veure espectacles de petit format), a banda dels tallers i les actuacions de diverses escoles de circ. L’organització també mantindrà l’aplicació per a mòbils que permetrà veure en temps real els aforaments i així evitar aglomeracions. La fira va rebre l’any passat 33.000 visitants i l’estudi d’impacte econòmic realitzat per l’Ajuntament conclou que per cada euro invertit en l’esdeveniment el municipi en rep 23 de tornada.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb