La Federació Espanyola de Futbol ha avisat que aplicarà la ‘reglamentació vigent’ si es produeixen ‘situacions de força major o circumstàncies en les que fos necessària l’aplicació de la disciplina esportiva’ en el Barça-Madrid. Ho farà, han afegit, ‘tant abans com durant i després del partit’. El comunicat de la Federació arriba després de l’anunci de mobilitzacions del Tsunami Democràtic el 18 de desembre, coincidint amb el partit.

A més, remarquen que ells no tenen cap competència en matèria de seguretat i que estan en contacte amb les forces policials per coordinar l’arribada de l’equip arbitral al Camp Nou ‘seguint els protocols establerts’. Els Mossos d’Esquadra ja estan treballant en un dispositiu de seguretat.

Tsunami Democràtic: Tota la informació sobre la convocatòria del 18 de desembre durant el Barça-Madrid

La majoria de mitjans espanyols s’escandalitzen per la convocatòria de protesta del Tsunami Democràtic amb motiu del Barça-Madrid i presenten la protesta com una amenaça.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.