dimissió

El partit regionalista Proposta per les Illes (PI) passa una crisi interna important perquè el president de la formació, Jaume Font, ha dimitit i ha deixat el seu escó al parlament. Font ha explicat en una conferència de premsa que plega perquè no ha aconseguit de fer arrencar el seu projecte per a ampliar les bases de la formació, en la qual continuarà militant. Amb tot, ha anunciat que no deixaria la política.

Font va ser conseller de Medi Ambient i senador amb el PP. Ha dit que va prendre la decisió després de trobar resistència en el comitè de direcció –concretament de la vice-presidenta, Xisca Mora, i del secretari general, Toni Amengual– per a nomenar els responsables de dues secretaries vacants. Mora ha replicat que el projecte del PI és un projecte sòlid i necessari per a les Illes. El número dos de la formació, Josep Melià, no ha volgut valorar la crisi del partit, que va fundar amb Font ara fa set anys.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb