La cuina de la Neus: coca de cabell d’àngel

VilaWeb
Montserrat Serra
18.06.2016 - 02:00

Ingredients:
Una pasta de full rectangular (comprada)
Un pot de mig quilo de melmelada de cabell d’àngel
pinyons o ametlles filetejades
sucre de llustre

Elaboració:

Encenem el forn a 200° abans de començar la preparació.

Obrim la pasta de full i l’estirem a sobre del mateix paper que porta. La col·loquem sobre la safata del forn i la punxem amb una forquilla. Amb els dits, amb la mateixa pasta, fem un rivet per tot el voltant, perquè quedi una mica més pujat. Agafem el pot de melmelada de cabell d’àngel i l’estenem per sobre la pasta. Després agafem l’ametlla filetejada o els pinyons i ho posen per sobre. Enfornem la coca, amb el forn encès a dalt i a baix, de 18 a 20 minuts. I ja tindrem la coca enllestida. La traurem del forn i la deixarem refredar. Un cop freda, la posarem a sobre d’una safata bonica i l’adornarem amb sucre de llustre per sobre. És una coca molt gustosa i molt fàcil de fer (si comprem la pasta).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any