finançament

La Crida pel Finançament ha convocat un acte avui a les 11.00, davant de la delegació del govern espanyol a València, per a reivindicar una millora del finançament i ‘contra l’espoli que patim les valencianes i valencians’. També es lliurarà un manifest al delegat del govern espanyol.

La Crida pel Finançament agrupa diverses entitats i persones que consideren que cal implementar un altre sistema de finançament i ‘acabar amb l’espoli per poder avançar en un veritable autogovern, millorar la vida de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat i per encarar el nostre futur com a poble’. Considere que ‘no podem esperar mesos i anys a tindre un nou sistema de finançament per poder tindre els recursos necessaris per aplicar les polítiques que les valencianes i valencians necessitem’.

La Crida pel Finançament insta el govern espanyol a obrir un veritable procés de negociació per poder ‘disposar dels propis recursos, condonar el deute històric, augmentar les inversions per damunt de la mitjana estatal, i avançar envers una sobirania econòmica i fiscal per tindre les claus de la caixa’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb