Els prop de dos-cents països reunits en la XXIV Conferència de les Parts de Canvi Climàtic (COP24) celebrada a Katowice, a Polònia, han aconseguit un acord de mínims sobre l’aplicació concreta dels objectius pactats en l’Acord de París contra el Canvi Climàtic. ‘Hem aprovat les directrius per a l’aplicació completa de l’Acord de París d’Acció Climàtica!!!!’, ha publicat el Secretariat de l’ONU sobre Canvi Climàtic en el seu compte oficial a Twitter.

L’acord és el resultat de dues setmanes d’intenses negociacions per a pactar una normativa que desenvolupi detalladament l’acord global que es va aconseguir en la capital francesa el 2015 amb el qual es pretén limitar l’augment de la temperatura global a menys de 2 graus centígrads i que entrarà en vigor en 2020.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb