El primer d’octubre va ser el cas més gran de cibercensura a la Unió Europea. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb el diputat d’ERC i parella de Meritxell Serret, Ferran Civit, que ha parlat amb Assumpció Maresma.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Marta Rojals, L’última de Pere Martí i la Carta per la llibertat de Mercè Conesa a Josep Rull. També l’entrevista a l’ex-diputada kurda Tuğba Hezer i la informació sobre la possibilitat de l’acostament dels presos polítics a presons catalanes.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb