El primer d’octubre va ser el cas més gran de cibercensura a la Unió Europea. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb el diputat d’ERC i parella de Meritxell Serret, Ferran Civit, que ha parlat amb Assumpció Maresma.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Marta Rojals, L’última de Pere Martí i la Carta per la llibertat de Mercè Conesa a Josep Rull. També l’entrevista a l’ex-diputada kurda Tuğba Hezer i la informació sobre la possibilitat de l’acostament dels presos polítics a presons catalanes.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]