El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha tombat la incorporació de Cristina Puig a Catalunya Ràdio, que l’emissora havia anunciat fa més d’un mes. La periodista havia de conduir la tertúlia del ‘Catalunya Vespre’ la propera temporada en substitució de Sílvia Cóppulo, que portarà el seu ‘Divan’ a TV3. Fonts de la CCMA han precisat que volen apostar pel “talent intern” i que la incorporació proposada per la direcció de Catalunya Ràdio “no supera ni de lluny la qualitat i l’experiència dels professionals d’Informatius” de l’emissora i nega que es tracti d’un tema de costos.

La periodista Cristina Puig havia d’incorporar-se a Catalunya Ràdio la propera temporada conduint la tertúlia del ‘Catalunya vespre’, de 22.00 a 23.00, substituint Sílvia Cóppulo, que conduirà el ‘Divan’ a TV3, un espai d’entrevistes en profunditat que actualment està a la graella de la ràdio pública.

Puig ja havia format part de la plantilla de la ràdio pública, així com a la Ser, la Cope, Ràdio 4 o RAC1. A la televisió ha col·laborat i presentat ‘El Club’ a TV3 amb Albert Om i, posteriorment, es va incorporar a TVE. Des deljuny de 2015 era la directora de Comunicació i Premsa d’RBA Llibres.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]