Després d’un començament de temporada carregat d’èxit amb artistes com Eugeni Alemany, Maria Juan i Patrícia Pardo, el Teatre Micalet ha programat per a aquestes pròximes setmanes dues propostes de Catalunya i les Illes Balears: aquest cap de setmana s’estrenarà la història de l’exili de l’escriptor Antoni Rovira i Virgili amb l’espectacle Els darrers dies de la Catalunya Republicana i el mes d’octubre començarà amb un intrigant assassinat amb el muntatge Fuita i martiri de Sant Andreu Milà.

L’actor Jordi Hervàs es posa en la pell d’Antoni Rovira i Virgili i narra en primera persona el  viatge sense retorn que va fer cap a França acompanyat de la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals. L’espectacle és un diàleg entre el personatge de Rovira i Virgili i un violoncel·lista que s’expressa amb el seu instrument, posa so a efectes ambientals com ara la pluja o el soroll d’un cotxe en marxa i acompanya les melodies d’algunes cançons. L’espectacle serà al cartell fins dissabte i només se’n faran tres funcions.

Del 5 al 8 d’octubre es podrà veure Fuita i martiri de Sant Andreu Mil, una adaptació teatral del llibre de Miquel Àngel Riera. Els actors Joan Gomila i Sebastià Adrover de la companyia La Fornal protagonitzen l’espectacle carregat d’intriga i suspens al voltant d’un assassinat. Aquest muntatge actualment està de ronda per tot el país. La seva visita a València és una oportunitat única per a reflexionar sobre la maldat dels delictes i per què algú que ha decidit fe-se frare pot arribar a abandonar el seu convent per cometre un crim.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]