ACN Arbeca.-La 22a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany més de 1.600 menús, prop d’un 15% més que l’edició de l’any passat. Aquest dilluns va tenir lloc el sopar de cloenda del certamen al restaurant la Placeta d’Arbeca (Garrigues), en un acte presidit pel president del Consell Comarcal, Antoni Villas, i en el qual també van assistir representants dels deu restaurants que han participat enguany a la Mostra, que ha tingut lloc els caps de setmana i festius del 5 de novembre al 18 de desembre. Els restauradors van fer una valoració positiva de l’edició d’aquest 2016, ja que els resultats demostren que la Mostra “està ben consolidada” tal com demostra el fet que s’hagin superat els bons resultats de l’any passat, en què es van servir 1.400 menús. En aquest sentit, van destacar la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita gastronòmica garriguenca.

Enguany, els organitzadors de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues han volgut donar un paper encara més destacat a l’oli d’oliva verge extra, producte que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, els primers caps de setmana es regalava una ampolla d’oli de la comarca als comensals que degustaven els menús de la Mostra en algun dels restaurants participants.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]