ACN Barcelona.-José González, The Temples, Nacho Vegas i El Petit de Cal Eril són algunes noves incorporacions a la sisena edició del festival Vida 2019 que s’han donat a conèixer aquest dimecres en la presentació del cartell. Tots ells s’afegeixen als ja confirmats Madness, Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Sharon Van Etten, Superchunk, El Mató a un Policia Motorizado, Didirri, Joan Colomo, Stella Donnelly i Carla. L’edició d’enguany se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, sota la temàtica ‘Endless summer’, un concepte que agafa com a premissa el documental de Bruce Brown i que vol fer referència al lligam entre el festival Vida i l’estació de l’any.

Als noms que ja es coneixien s’hi ha sumat entre altres José González i The Temples, qui ja van participar a finals de l’any passat a la primera edició del Secret Vida. Així, amb les més de 30 confirmacions, el cartell del Vida 2019 està conformat per: Madness, Beirut, Hot Chip, José González, Sharon Van Etten, The Charlatans, Sleaford Mods, Fat White Family, Kevin Morby, Temples, Superchunk, Polo & Pan, Gus Dapperton, Nacho Vegas, Meute, El Mató a un Policía Motorizado, Julia Jacklin, Marlon Williams, Dididirr i, Westerman, Carolina Durante, Stella Donnelly, Molly Burch, El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Pau Vallvé, Alondra Bentley, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Invisible Harvey, Aries, Kids From Mars, Espaldamaceta, Hidrogenesse, Fontaines D.C., Joan Colom o, Mavica, Yawners, Egosex, Carla, Honolulu, Ferran Palau, Miqui Puig & ACP, Cariño, Soledad Vélez, Bronquio, Fino Oyonarte, Quentin Gas & Los Zíngaros, O.R.T.I.G.A, Lava Fizz, Nyandú.Els organitzadors han recalcat que l’espai del Vida Club, després d’haver-se estrenat amb “un gran èxit” el 2017, pren un major protagonisme a aquest any. Conegut per ser l’espai dedicat a la música de ball, el Vida Club serà l’encarregat de “presentar la programació més ballable del festival”, la qual s’anunciarà el proper mes de març i comptarà amb artistes tan nacionals i internacionals on es trobarà algun cap de cartell’Endless summer’El Vida celebrarà la seva sisena edició sota la temàtica ‘Endless summer’. Un concepte que, com ha explicat el festival, agafa com a premissa el film documental de Bruce Brown i que vol fer referència al lligam entre el festival Vida i l’estació de l’any. Aquesta temàtica, que ja s’ha presentat en forma de disseny gràfic, prendrà vida a l’imaginari artístic de les instal·lacions i les decoracions d’aquest any.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb