ACN Barcelona.-El fins ara secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio (Barcelona, 1960) -que ocupava el càrrec des del gener del 2014-, ha estat nomenat aquest dimarts nou secretari d’Empresa i Coneixement, àrea adscrita al departament pilotat per Jordi Baiget. Durant les anteriors legislatures, Aregio també va estar vinculat a l’Adminstració pública, al capdavant del Servei d’Ocupació de Catalunya (2013-2014) i el Servei Català de Trànsit (2011-2013). Prèviament va presidir el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (2007-2011) i la Diputació de Tarragona (2003-2007), i va ser tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona entre els anys 1995 i 2007, assumint-ne les regidories de Cultura, Relacions Ciutadanes, Hisenda i Pressupostos, durant l’era Joan Miquel Nadal.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb