Membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) del Maresme han instal·lat avui senyals on es pot llegir ‘Municipi de la República Catalana’ a l’entrada d’una quinzena de localitats d’aquesta comarca. L’objectiu de l’acció és ‘materialitzar el sentiment predominant’ en aquestes poblacions. El col·lectiu recorda que l’1-O els ciutadans van votar i exigeix la implementació de la declaració del 27 d’octubre ‘sense més dilacions’. Així mateix adverteix que els CDR segueixen treballant amb ‘determinació i no-violència per a la República Catalana’ i indiquen que només ‘cal sortir a defensar-la’.

L’acció s’ha dut a terme a localitats com Tiana, Malgrat de Mar, Calella, Pineda de Mar, Llavaneres, Alella, Òrrius, Santa Susanna, Teià, Premià de Mar, Canet de Mar i Premià de Dalt, entre d’altres. A la localitat de Tiana, però, el cartell ha estat retirat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]