coronavirus

El coronavirus 2019 ja acumula 400 casos confirmats i deu morts, és a dir, seixanta-nou contagis i una víctima mortal més que no pas ahir. El darrer mort és un home de vuitanta-cinc anys que estava ingressat a l’UCI de l’Hospital de Son Llàtzer amb una pneumònia greu causada per la Covid-19. Entre els afectats, n’hi ha vint-i-set que són a l’UCI. Des del començament de la crisi s’han curat divuit persones.

Tota la informació sobre el Coronavirus, minut a minut 

El subdirector d’Atenció Hospitalària, Francesc Miquel Albertí, ha informat que actualment hi havia 372 casos actius. La majoria són als hospitals de Son Espases, on n’hi ha cinquanta-tres, deu a l’UCI, i Son Llàtzer, on n’hi ha quaranta-quatre, deu a l’UCI.

Albertí ha dit que no sabien quan seria el pic de la malaltia, però ha avisat que aquesta setmana seria molt dura. ‘Hem de fer el possible per aplanar la corba de contagis’, ha dit. Sobre el material mèdic, ha assegurat que n’hi havia prou per a garantir l’atenció, tot i que era previst que n’arribés més.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb