coronavirus

El coronavirus 2019 continua avançant a les Illes Balears. Fins ara s’han detectat 660 casos, és a dir, noranta-vuit més que no pas ahir. En total hi ha quaranta-tres malalts a l’UCI. A més, s’han registrat tres morts més, tots ells a Palma, fet que augmenta les víctimes mortals a vint-i-dos.

Tota la informació sobre el Coronavirus, minut a minut 

En un comunicat, la conselleria de Salut ha informat que els tres morts són una dona de més de vuitanta anys amb trastorns previs que s’ha mort a l’Hospital Universitari Son Llàtzer; una dona de gairebé noranta anys amb trastorns previs que s’ha mort a la clínica Palmaplanas; i un home d’uns seixanta-cinc anys amb càncer que s’ha mort a l’Hospital Universitari de Son Espases.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb