El vice-president de la Junta de Castella i Lleó per Ciutadans, Francisco Igea, ha confirmat avuique disputarà a Inés Arrimadas el lideratge del partit a les primàries. Igea, considerat el cap visible del sector crític amb la direcció actual, ja donava ahir per fet el pas, defensant que el partit torni a ser ‘plenament liberal’.

Igea creu que Cs ha de fugir ‘d’hiperlideratges i cesarismes’ i va criticar Arrimadas, a la qual considera una ‘parlamentària excel·lent’, però no la ‘íder idònia’ per al partit. El rival d’Arrimadas ha confirmat el pas en un acte de partit a Madrid. ‘Avui us haig de dir, com ja vaig dir fa un any, que hi haurà primàries perquè jo em presento’, ha dit.

Igea i Arrimadas van encarar-se ahir davant les càmeres. Segons que va explicar a la Cadena SER, Arrimadas va voler discutir davant dels periodistes.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb