El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha reivindicat avui Catalunya com a nació i ha advertit que ‘el problema no és de tenir més competències’ sinó que es respectin les actuals ‘sense interferències indegudes de l’Estat’.

Iceta ha presentat l’informe de gestió de la tasca portada a terme d’ençà del darrer Congrés de l’any 2016 i ha proposat ‘un autogovern més sòlid, un millor finançament i un millor reconeixement’. ‘No volem trencar amb la resta d’Espanya, no volem dividir més la societat catalana, no volem retrocedir i tampoc ens volem quedar on som”, ha dit, per la qual cosa ha proposat un ampli acord polític que reconegui Catalunya com a nació i estableixi regles per impedir ingerències estatals en l’autogovern.

El PSC vol renéixer de les cendres de Ciutadans

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.