TV3 estrenarà a partir de dilluns que ve, 5 de febrer, Tot es mou, el nou magazín de tardes de la televisió pública catalana. Helena Garcia Melero, Francesc Sòria i Lluís Marquina seran els presentadors del nou programa, que seguirà l’actualitat, donarà veu als protagonistes del moment i tractarà aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret. L’espai substitueix l’actual Tarda Oberta, que presenten Vador Lladó i Ruth Jiménez.

Tos es mou inclou diferents registres, per tractar qüestions estrictament informatives, i també de divulgació i entreteniment. També tindrà un parell d’espais d’opinió i analitzarà l’actualitat tant des d’un prisma seriós com humorístic. Tot es mou jugarà amb connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l’anàlisi dels temes del dia, ampliant-los en molts casos i buscant-ne l’aspecte pràctic i curiós, entre d’altres.

Els tres conductors del magazín també estaran acompanyats d’altres cares de la cadena com Laia Ferrer, Àngels Molina, Eloi Cordomí o Llucià Ferrer.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]