Junts podem anar molt més lluny

Fa vint-i-cinc anys que VilaWeb va començar a caminar. Ara, amb tota l'experiència acumulada, sabem que si aconseguim prou suport podem elevar la potència a 25 i fer el millor diari del món. Digital, català i en català. Ens ajudeu a fer-ho possible?

Doneu suport a VilaWeb

Ingredients:
8 panets rodons petits de llavors
400 g carn picada de vedella
1 ou
2 cebes
8 talls de pebrot vermell escalivat
un grapat de pinyons
unes gotes de conyac (opcional)
8 talls de formatge de fondre
brots variats d’amanida

Elaboració:
Posem la vedella picada en un bol amb sal i el rovell de l’ou. Si agrada, hi posem unes gotes de conyac, pebre negre, els pinyons i muntem les hamburgueses. Es posen a la paella amb una mica d’oli i es fregeixen a banda i banda a poc a poc.

Mentrestant, tallem la ceba a juliana i la sofregim fins que agafi el color transparent.

Obrim els panets pel mig i els torrem una mica.

I ja podem muntar els panets: primer la ceba, seguit de l’hamburguesa, a sobre el formatge de fondre i una tira de pebrot per a decorar. I tapem el panet.

Acompanyem els panets petits d’hamburguesa amb una mica d’amanida.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.