ACN Sant Quirze del Vallès.-Agents de la Guàrdia Civil han entrat a primera hora d’aquest matí a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) en busca d’informació en el marc de la investigació relacionada amb les adjudicacions d’obres a l’empresa Teyco, segons ha confirmat l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras (Junts per Sant Quirze) a través d’un comunicat a la premsa. Les adjudicacions van ser realitzades per l’empresa municipal COMU en el marc de la construcció d’habitatge públic municipal durant el 2012, sota el govern de CiU. L’equip de govern actual s’ha mostrat “especialment preocupat” en veure com l’Ajuntament “es pot veure afectat en el marc d’investigacions judicials de les que es pot desprendre que diners públics del municipi han estat utilitzats amb finalitats il·lícites”. En aquest sentit, ha assegurat que han facilitat la documentació requerida i ha mostrat la “total disponibilitat a col·laborar amb les autoritats judicials, per tal d’esclarir amb la màxima celeritat qualsevol dubte” que afecti a la institució.

L’equip de govern ha adoptat el “ferm compromís de defensar els interessos i patrimoni” del poble en el cas que s’hagin vist afectats. “Amb això volem deixar clar que en cap cas en sentirem condicionats per escenaris i arguments, esperpèntics i ridículs, que pretenguin emmascarar actuacions que hagin dilapidat recursos municipals amb altres processos que actualment viu el nostre país”, ha afirmat l’alcaldessa al comunicat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]