El municipi de Guadassuar (Ribera Alta) es convertirà en la primera localitat del país que portarà a terme una moció de censura després de les eleccions municipals del 26 de maig.

La força més votada del municipi va ser el PP, amb cinc regidors, mentre Compromís en va aconseguir els mateixos i el PSPV en va obtenir tres. El dia de la constitució cap dels partits va arribar i Vicente Estruch, del PP, va ser elegit batlle en ser el candidat del partit amb més vots.

Dos mesos després, hi ha acord. La moció de censura es votarà el 23 de juliol i Salvador Montañana, de Compromís, passarà a ser el batlle del municipi durant dos anys i mig, mentre que els darrers quinze mesos ho serà la socialista Rosa Almela.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.