Gessamí Caramés: ‘L’alta cuina és refinar i respectar la tradició al màxim’

  • La cuinera de l’Ametlla de Mar fa dos anys que prepara els postres al Cuines de TV3

VilaWeb
Redacció
26.09.2019 - 00:56

Als vint anys somiava interpretar el seu millor paper dalt d’un escenari, però ara Gessamí Caramés (L’Ametlla de Mar, 1992) actua davant dels fogons i de les càmeres per satisfer el paladar dels comensals més exigents. Diu que convertir el seu entreteniment en la seva feina va ser una de les millors decisions que ha pres mai. Si volem tastar els seus plats, ara la podem trobar al restaurant Lasarte de Martín Berasategui i al Cuines de TV3, però el seu somni és que en un futur ens puguem asseure a la taula del seu restaurant. Hem parlat amb Gessamí Caramés de canvis de carrera, però també de cuina, de bones pràctiques i de reptes de futur.

Llegir tot l’article aquí

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any