ACN Barcelona.-Gas Natural Fenosa ha captat aquest dimarts 850 milions d’euros amb una emissió de bons a 10 anys, segons ha informat la mateixa empresa. En paral·lel s’ha llançat una oferta de recompra de bons, el resultat de la qual es farà públic el 23 de gener. Ambdues operacions s’emmarquen dins d’un procés continuat d’optimització del deute financer, s’indica des de la firma. En el cas de l’emissió de bons d’avui, s’ha fet amb un cupó de l’1,5% i ha tingut una demanda superior als 2.300 milions d’euros, provinents de 130 inversors institucionals de 24 països. El preu d’emissió dels nous bons és d’un 98,937% del valor nominal. El desemborsament de l’operació es preveu per al proper 29 de gener.

Pel que fa a l’oferta de recompra, la fa Citigroup Global Markets Limited i l’adreça a bons de Gas Natural Fenosa amb venciments entre el 2019 i el 2023. Es preveu que els nous bons que avui ha llançat la gasista, tots o bé una part, siguin permutats pels que finalment hagin estat adquirits per Citigroup.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb