ACN Girona.-Els titulars i directors de les escoles concertades de Girona i Salt han anunciat a través d’un comunicat que es reuniran amb els diferents grups polítics per reivindicar la seva tasca i copsar l’opinió de les formacions pel que fa a aquest àmbit de l’ensenyament. És una de les accions que tiraran endavant per “defensar-se” de les acusacions de “segregacionistes”. Els responsables de les escoles concertades defensen els “més de 40 anys d’història” d’un tipus d’ensenyança “fortament consolidada en el model educatiu català”. En aquest sentit, subratllen que actualment 12.000 alumnes de Girona i de Salt es formen a partir d’aquestes escoles que, a més, generen 800 llocs de treball.

Una altra acció prevista és l’organització d’una taula rodona on es convida els partits i els sindicats amb presència a l’escola concertada per deixar clara l’opinió de cadascú sobre aquest model d’ensenyament.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb