BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

El mercat en línia de feina Freelancer.com ha adquirit les plataformes Nubelo i Prolancer, líders en els mercats de parla hispana i portuguesa, respectivament, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Nubelo, amb seu a Barcelona i finançada per Caixa Capital Risc, Nero Ventures, South Ventures, Start-Up Chile, Mountain Nazca & South Ventures, té 50 treballadors a les seves oficines situades a la capital catalana, Buenos Aires, Bogotà i Sao Paulo.

El juliol del 2015, Nubelo va prendre control de Prolancer.com.br, una plataforma brasilera amb oficines a Sao Paulo, i tots dos van créixer fins assolir els 750.000 usuaris registrats i més de 122.000 projectes publicats.

Després d’obrir les seves oficines a Buenos Aires l’any 2016, Freelancer.com ha continuat invertint a la regió, i amb aquesta adquisició la plataforma preveu augmentar les operacions des d’aquest punt.

“Aquesta adquisició reforça la nostra presència global i la nostra expansió internacional, i consolida la nostra plataforma com a líder no només en el mercat de parla anglesa, sinó també el de parla hispana i portuguesa”, ha destacat el conseller delegat de Freelancer.com, Matt Barrie.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]